ЗЛОВИВ 117 ОКУНІВ За Рибалку - ЯК ЛОВИТИ Окуня Восени На Мікроджиг


Відбувся Бблагодійний фестиваль Perch-TEAM і цього разу наша команда забрала дві номінації!


Найбільша кількість хвостів на турнірі - 117!


Та друге місце загального заліку.



На цьому фестивалі було зібрано та передано на ЗСУ понад 16000 гривень!


Декілька слів по ловлі.


Ми одразу були налаштовані на дрібного окуня і вправно його ловили у перших трьох турах на легкі ваги. За цей період зібрали 2-2-2 бали у кожному з турів і впевнено йшли до перемоги, але в четвертому турі перемудрували!


Замість того, щоб притримуватись нашої тактики, ми вирішили спробувати з дальняка притягнути бонусного окуньчика. В результаті лише витратили час і зайняли 8 сходинку в турі.


У фінальному протоколі поступились переможцям на 1 бал та на 1 бал переграли бронзових призерів!


Від нашої команди Upstream дякуємо усім учасникам за чесну та спортивну гру, а також усім спонсорам турніру, що підтримують в цей складний час.


Окрема подяка DABLBASS Team за організацю заходу!


Це був гарний день і окунець проявив добру активність! Це звісно дало змогу розказати та показати проводки на які добре реагує смугастий!



У новому відео Назар Боженко відправився на риболовні змагання, де буде ловити окуня на кількість. Це незнайома водойма, тому під час рибалки необхідно буде підбирати робочий силікон та місця ловлі. Також невідомим є розмір окуня. Із цим всім, а також проводками, приманкою та тактикою ловлі окуня Боженко поділиться із вами у відео. Основну ставку хлопці роблять на мікроджиг та наноджиг, а також силікон Upstream.


FishingLIFE Назар Боженко

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!