У Києві відбувся риболовний захід для демобілізованих учасників АТО та ООС


19 вересня 2021 року в м. Київ у Центрі сімейної риболовлі «Білі камені» відбувся соціокультурний адаптаційний захід «Спортивна рибна ловля» для демобілізованих учасників АТО, ООС і членів їхніх сімей.


Організатором події став Київський міський центр соціальних служб за підтримки Київської міської державної адміністрації та Київського рибоохоронного патруля.


Її метою стало залучення учасників АТО, ООС, їхніх сімей, волонтерів, членів сімей загиблих у війні на Донбасі киян до спортивних змагань з рибної ловлі, як засобу реабілітації і адаптації, шляхом спілкування, отримання позитивних емоцій, участі в командній роботі, розвитку здібностей та обміну досвідом.



«Спортивна рибна ловля» – це риболовля поплавковою вудкою з берега, квести, творчі майстер-класи, сімейна ігротека, частування та розваги для всієї родини. Усі охочі також мали змогу отримати консультацію соціального працівника та психолога Київського міського центру соціальних служб.


Перед початком риболовних змагань працівники Київського рибоохоронного патруля розповіли про Правила любительського і спортивного рибальства, а згодом здійснювали контроль за їх дотриманням та допомагали учасникам впіймати «золоту рибку».


Наприкінці заходу відбулося визначення переможців та їх нагородження.


Довідково:


Фаунотерапія (лікування за допомогою тварин) є чудовим методом реабілітації. Зокрема, риболовля допомагає людині розслабитися, віднайти гармонію у собі та отримати задоволення від спілкування з природою.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!