Благодійний турнір “GSTREAM MATCH FISHING TANDEM ОСІНЬ 2022”


1. Мета змагань:


Збір коштів на потреби Захисників України. Усі зібрані кошти будуть направлені на допомогу ЗСУ. Команди які приймають участь у змаганні, на власний розсуд визначають розмір благодійного внеску.


2. Вартість участі у змаганнях: БЕЗКОШТОВНЕ!


3. Місце проведення змагань:


м. Дніпро «Острів Рівер Клаб» (адреса: Заречная вул., 17, Новоселівка, 51284) Для учасників турніру знаходження на території бази БЕЗКОШТОВНЕ!


4. Терміни проведення змагань:


Змагання проходять 30.10.2022р. в один день, в один тур тривалістю 5 годин. Максимальна кількість команд: 25.


5. Кінцева дата реєстрації:


28.10.2022р. 20:00. В коментарях треба вказати назву команди, ім’я та прізвище учасників, номер телефона.


6. Призовий фонд та символіка для нагородження надається компанією GSTREAM


7. Регламент змагань:


• Прибуття учасників змагань у 7:00;

• Жеребкування : 7:00-7:15;

• Вхід у зону ловлі: 7:30;

• Старт змагань: 9:00;

• Фініш: 14:00;

• Зважування: 14:00-15:00;

• Підсумування результатів та нагородження учасників: 15:30;


8. Правила змагань:


Змагання проводяться в командному заліку. Склад команди: дві людини які знаходяться у секторі лову на відстані не більше одного метра один від одного з урахування розмірів рибацького спорядження. Установка обладнання виконується по середині сектору ловлі.


Види та методи ловлі. Дозволяється ловити фідерними та поплавковими вудилищами. Кожен учасник ловить на одну вудочку з одним гачком на власний розсуд.


Фідер. Фідерні годівниці не регламентуються. Дозволено використання годівниць типу flat, method, in-line. Дозволено монтаж фідерного вудилища Running feeder або In-line. Також дозволено «Патерностер». У якості оснна овної жилки можна використовувати як волосінь так і шнур. Дозволено використовування шок-лідера довжиною не більше 10м. Довжина повідця не регламентується. Ідентифікація покльовки по вершині вудилища. Дозволено волосяний монтаж.


Поплавець. Типи вудилищ не регламентуються (дозволено: мах, болонка, штекер, матч). Вага поплавців не регламентується. Основний груз не має лежати на дні (на дні може знаходитись не більше 10% огрузки снасті).


Прикормка. Максимальна кількість прикормки на тандем не більше 30л. Дозволено використовувати: пелетс ф2мм, розпарені зерна коноплі, кукурудзи тощо(входять у основний об’єм). Кількість ароматичних добавок та діпів не регламентується.


Насадки та наживки. Загальна кількість наживки на тандем 3л. із них не більше 1л. хробака. Дозволено використання бойлів, поп-апів, пуфів, кількість не регламентується.


Садки. Довжина не регламентується, але він повинен забезпечити зберігання риби живою! Уся риба буде відпущена!


Риба. До заліку йде уся спіймана риба окрім червонокнижних видів та уклейки. Уклейка не зараховується!

Особливі умови. Після змагань кожна команда має прибрати сміття після себе. Особливо обережно поводитись з зеленими насадженнями та газонами.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!