Благодійний спінінговий турнір на підтримку ЗСУ "Кубок Lucky John 2023"

 Фото №1
 Фото №2
 Фото №3
 Фото №4
 Фото №5
 Фото №6
 Фото №7
 Фото №8
 Фото №9
 Фото №10

Сьогодні пройшов Благодійний спінінговий турнір на підтримку ЗСУ Кубок Lucky John 2023 весна на озері Трофейному. В змаганнях прийняли участь 69 учасників. Згідно з правилами турніру всі ловили хижу рибу виключно на приманки ТМ Lucky John та Salmo.


Перед стартом кожний учасник отримав подарунковий набір приманок Lucky John Mr. Greedy 3 та Unagi Slug 3,5, а також свіжий номер журналу Megatour. Змагання проходили в п'ять турів, в кожному із яких спортсмени змінювали сектор лову.


За результатами змагань п'яте місце зайняв Іщенко Андрій, який був нагороджений термобілизной Norfin Thermo line 2. Четверте місце зайняв Коркач Андрій, який отримав в подарунок термобілизну Norfin Nord Classic. Третє місце зайняв Домбровський Сергій, який виграв спінінгову сумку Lucky John. Друге місце посів Козій Сергій, який отримав трекінгові кросівки Norfin Ntx Boat Low. Перше місце зайняв Руденко Олексій, який був нагороджений демісезонний мембранним костюмом Norfin Thunder. Олексій також став переможцем в номінації Біг Фіш, йому пощастило спіймати щуку вагою 5,9 кг.


Нагорода за найбільшу рибу змагань - спінінгова сумка з коробками від Lucky John. Кошти, які були зібрані на підтримку ЗСУ у розмірі 20000 грн будуть перераховані на офіційний рахунок ЗСУ в Національному Банку України, про що буде опубліковано відповідне платіжне доручення.


Наприкінці хочу подякувати всім учасникам за участь в змаганнях, компанії Salmo Україна за класні призи, всім суддям та поварам за допомогу в організації, адміністрації озера за комфортні умови.


Головний суддя 

Корзенков Дмитро

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!