Вперше з початку повномасштабного вторгнення зарибили Кременчуцьке водосховище

 Фото №1
 Фото №2
 Фото №3
 Фото №4
 Фото №5
 Фото №6
 Фото №7
 Фото №8

Ракетна небезпека, перебої в постачанні електроенергії та води, спричинені війною, а також дощова погода не завадили на Черкащині розпочати осінню кампанію зариблення Кременчуцького водосховища.


Сьогодні у вільне плавання водосховищем, поблизу с. Іркліїв Золотоніського р-ну, було випущено майже 11 тисяч екземплярів білого та строкатого товстолоба. Середня вага одного екземпляру становила 230 грамів, а загальна вага зарибку, склала - 2 442 кг. 


Вселення відбулося за рахунок коштів користувачів водних біоресурсів Кременчуцького водосховища, які придбали зарибок на ДП "Іркліївський розплідник рослиноїдних риб".


Контроль за процесом зариблення здійснювали працівники відділу іхтіології, регулювання рибальства та меліорації, державні інспектори відділу охорони водних біоресурсів Черкаського рибоохоронного патруля, а також представник Держекоінспекції та ЗМІ.


Довідково: 

Відповіді на найактуальніші питання з приводу особливостей відтворення водних біоресурсів можливо знайти за посиланням


Черкаський рибоохоронний патруль закликає всіх небайдужих громадян брати участь у збереженні рибних запасів, особливо в місцях їх вселення. Якщо Ви помітили порушення Правил рибальства, просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» відомства: 0472 31-02-76, 063-896-65-93



Новими підводними мешканцями поповнилося Кременчуцьке водосховище. У води Дніпра випустили понад дві тонни білого та строкатого товстолоба. Зробили це вперше з початку повномасштабного вторгнення. Розповів Суспільному директор Іркліївського розплідника Олександр Тіхонов. Зарибок закупили за кошти промисловиків. 


Авторка - Вікторія Гончарук, 

Оператор - Максим Шевченко

Суспільне Черкаси

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!