В Нідерландах молодь заохочують до риболовлі коропа


Провідні міжнародні бренди об’єднали зусилля в Нідерландах, щоб заохотити молодь до риболовлі коропа.


Волонтери з клубу спортивного рибальства De Baroniesche Hengelaars у Бреді провели захід за підтримки Korda, JRC і Ashima, які постачали кінцеві снасті (terminal tackle), і Angling Direct, що постачало наживку ( bait). Близько 25 дітей відвідали, і перший вечір був присвячений поясненню різних технік риболовлі, як безпечно користуватися підсаками (nets) та як прив’язати просту коропову оснастку (carp rig).


Другого вечора всі зібралися на маленькому озері, щоб застосувати свої новознайдені навички. До них приєднався Марко Краал, представник Sportvisserij Nederland і телевізійна знаменитість VisTV, який веде недільне ранкове шоу про риболовлю. З сильним дощем і, незважаючи на величезні зусилля, молодим людям не пощастило не зловити рибу, але всі отримали велике задоволення від цього досвіду.


Андре Аккерманс, європейський комерційний директор Angling Direct, сказав TTW: "Цікаво, що більшість дітей ніколи раніше не рибалили, як і їхні батьки. Як ви можете собі уявити, мами і тата також залишилися вчитися. Це свідчить про величезний інтерес до спорту. Загалом, це була чудова подія, яку потрібно повторити. Мета полягає в тому, щоб наступного разу зробити це ще простіше і спробувати зловити рибу!"

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!