Simms Watershed Stockingfoot Wader: нові вейдерси в підтримку екосистеми Єллоустоун


Компанія Simms Fishing Products випускає нові вейдерси, призначену для фінансової підтримки екосистеми Єллоустоун (Yellowstone) у США. Компанія співпрацювала з Montana Freshwater Partners (MFP) над проектом у відповідь на руйнівні повені, які сталися на початку цього року.



500-річна повінь мала руйнівний вплив на південний захід Монтани. Мости, будинки та дороги були зметені, завдано збитків на мільйони доларів і попереду роки реставраційних робіт.

Компанія швидко співпрацювала з MFP, щоб розробити значну схему фінансування для відновлення екосистеми Єллоустоун. І щоб оголосити про запуск Simms Watershed Stockingfoot Wader, компанія зробила пожертву в розмірі $10'000 для кампанії управління річкою Єллоустоун.


"Важко передати словами, що означають річка Єллоустоун та її екосистема для Simms", - сказала Діана Брістоль (Diane Bristol), віце-президент Simms з питань спільноти та культури. "На поверхні це мальовничий культовий промисел форелі, але насправді це набагато більше, ніж це. Тут ми відпочиваємо, створюємо та відтворюємо спогади та налагоджуємо сімейні зв’язки та дружбу на все життя".



Абсолютно нові вейдерси створені за зразком моделі G3 Guide Stockingfoot від Simms, яка отримала багато нагород, і використовують тканину Gore-Tex Pro Shell у тришаровій верхній і чотиришаровій нижній частинах вейдерсів. Тканина легка, піддається обробці, міцна, водонепроникна і забезпечує широкий діапазон рухів. Інші особливості включають велику нагрудну кишеню на блискавці, регульовані підтяжки з протилежними пряжками для перетворення висоти талії та передні та задні шви на штанинах для мобільності, а також має гравійні щитки та анатомічно правильні ліві та праві ніжки.


Simms Watershed Stockingfoot Wader буде доступний із січня 2023 року у 8-ми розмірах в обмеженій кількості за $599.95.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!