SEA-DOO QUEST CUP 2021


Запрошуємо всі любителів активного відпочинку на воді взяти участь у другому етапі SEA-DOO QUEST CUP 2021 який відбудеться 19 червня 2021 року в Київській області.


Справжніх шукачів пригод завжди вабили незвідані морські простори. Київське море дасть можливість учасникам класно покататися на своєму гідроциклі і пошукати "скарби" у вигляді контрольних GPS-точок.

Що може бути краще для літнього суботнього дня - море, сонце, пляж, басейн, тінисті верби, смачна їжа, приємна атмосфера, цікаві завдання і звичайно, призи та подарунки від спонсорів заходу!


Нагадуємо всім учасникам, що в цьому році відбудеться чотири етапи SEA-DOO QUEST CUP, результати за етапи підсумовуються і за підсумками сезону переможці отримають кубки і призи !!!



Не пропустіть можливість класно відпочити і досліджувати таємниці Київського моря на 2-му етапі SEA-DOO QUEST CUP!


 

Що потрібно для участі:

гідроцикл (будь-якої марки, моделі та потужності), екіпірування (рятувальний жилет), навігатор і фотоапарат (або телефон), страховка (можна оформити на місці)

Хто може брати участь: будь-який бажаючий з 18 років


Місце проведення (старт/фініш):


Київська обл., с. Толокунь, вул. Київська, 43, Заміський комплекс відпочинку "Morewell", GPS: 50.891541149627365,30.440864372784436


Організатор:


Квадроциклетний клуб "Адреналін"


Генеральний спонсор змагання:


Компанія Логос-Спорт - ексклюзивний дистриб'ютор продукції BRP в Україні

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!