На SBS BoatLife Show 2023 UMS Boat представить рестайлізовану модель UMS 545 DC Fishing

 Фото №1
 Фото №2
 Фото №3
 Фото №4
 Фото №5
 Фото №6
 Фото №7
 Фото №8
 Фото №9
 Фото №10

На британській човновій виставці SBS BoatLife Show, яка відбудеться з 16 по 19 лютого 2023 року в місті Бірмінгем, UMS Boat представить рестайлізовану модель рибальського човна UMS 545 DC Fishing, виконану компаніями The Wolf Rock Boat Company та Marine Power Ltd!


Ця модель народилася в результаті глибокого досвіду будівництва човнів та довготривалої закоханості у риболовлю! UMS 545 DC Fishing зручна для риболовлі та відпочинку на воді з сім'єю одночасно. Це можливо за рахунок сидіння-трансформатора, інтегрованого в кормову рибну платформу. На кормовому сидінні можна розмістити 3 особи, що дозволяє комфортно відпочивати та подорожувати в компанії до п'яти осіб у човні.

Специфікації:

Довжина, м: 5,46

Ширина, м: 2,07

Дедріз, перехід/середній, ступінь: 16/21,7

Товщина корпусу, дошка/дно, мм: 3/4

Пасажирів: 6

Висота трансома, мм: 510

Паливний бак, л: 77

Матеріал корпусу: Алюмінієвий сплав 5083

Категорія дизайну: C


Щоб отримати більше інформації, запитуйте представників у ваших країнах: UMS Boote Deutschland, UMS Boat Sweden, The Wolf Rock Boat Company, Blindleia Marine, Ab2 Nautica, TTH Watersport, barciaccesorii.ro Barci si accesorii premium Zodiac UMS Fasten Borika, BellMarine, UMS Boats Canada, UMS Boats Finland, Ums Boats Eastern Canada

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!