На Козелеччині пройшли змагання зі спортивної риболовлі


29 травня 2021 року на озері в с. Єрків Чернігівського району відбулися спортивні змагання з риболовлі. Організаторами події стали Козелецька ОТГ та громада села Єрків.

У турнірі взяли участь рибалки-любителі та рибалки-спортсмени, які змагалися в майстерності з лову риби на вудку та спінінг.

Перед початком заходу державним інспектором Чернігівського рибоохоронного патруля проведено масово-роз’яснювальну роботу, а згодом здійснено контроль за дотриманням Правил спортивного і любительського рибальства.

Після завершення спортивної частини переможців нагороджено призами від організаторів змагань. Всі учасники змагань у подарунок отримали садки для риболовлі.

«Дякую організаторам змагань за популяризацію риболовного спорту, підвищення спортивної майстерності та пропаганду здорового способу життя», - зазначив, після закінчення змагань, головний державний інспектор Чернігівського рибоохоронного патруля Петро Курач.

Також, інспектор рибпатруля нагадав присутнім, що у разі виявлення факту порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, необхідно оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!