Інклюзивні змагання з рибної ловлі для дітей та молоді з інвалідністю

 Фото №1
 Фото №2
 Фото №3
 Фото №4
 Фото №5
 Фото №6
 Фото №7
 Фото №8
 Фото №9
 Фото №10

В столиці відбулися інклюзивні змагання з рибної ловлі для дітей та молоді: «кожен отримав свою маленьку перемогу»


Напередодні Дня родини в Україні 5 липня 2022 року у Центрі сімейної риболовлі «Білі камені» відбулися інклюзивні змагання з рибної ловлі для дітей та молоді з інвалідністю. Метою заходу є залучення сімей, в тому числі, які мають дітей та молодь з інвалідністю, до спортивних змагань з рибної ловлі як засобу реабілітації, шляхом участі у командній роботі, спілкуванні, отримання позитивних емоцій як ресурсу під час воєнного стану, розвитку здібностей, самостійних навичок.


Організатором заходу виступив Київський міський центр соціальних служб за сприяння Служби у справах дітей та сім’ї Київської міської державної адміністрації; співорганізатором виступив Київський міський центр Родинний Дім. Партнерами виступили Управління державного агентства меліорації та рибного господарства у м. Києві та Київській області, Фонд охорони навколишнього природного середовища України, Благодійний фонд Карітас Київ, Центр сімейної риболовлі Білі Камені - "Белые камни", Спілка аграріїв Київщини, Гастрономічна армія Києва.


На початку заходу директор Київського міського центру соціальних служб Ярослава Колобова звернулася до учасників: «Ми усі вдячні ЗСУ за можливість зустрітися зараз тут. Кожен з нас має бути на своєму місті. Ми маємо виявляти чесноти позитиву, оптимізму та бадьорості духу. Бажаю, щоб кожен спіймав свою маленьку рибку і отримав свою маленьку перемогу».


Традиційний захід для сімей, які виховують дітей різних нозологій, у цьому році знов об’єднав до півсотні учасників з 10 районів м. Києва з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Всі вони є клієнтами центрів соціальних служб столиці, а також районних «Центрів комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю». Учасників підтримували батьки, соціальні працівники, волонтери з числа студентів Національний університет біоресурсів і природокористування України.


У вільний час та очікуючи результатів змагання, діти та їх батьки брали участь у ігротеці, пригощалися смачним обідом з рибною юшкою та з задоволенням ділилися враженнями.


Серед переможців змагань Оболонський район (з загальним результатом вилову 2 638 гр.), друге та відповідне трете місце посіли Дніпровський і Шевченківський райони. Переможці отримали корисні подарунки, окремо привітали тих, хто в особистому заліку вловив найменшу рибу та найбільшу рибу вагою 2 020 гр., яка стала трофеєм Дмитра Зоріна з Оболоні та принесла врешті-решт перемогу його команді.


Задоволені, втомлені, але щасливі учасники рибної ловлі поверталися додому.


Отже, попри все інклюзивним змаганням - бути!

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!