EFTTEX 2022: оновлення під гаслом "Повернемося разом!"


Ключова європейська виставка снастей, EFTTEX, оновлюється, щоб зробити її привабливішою, ніж будь-коли, коли вона повернеться у вересні в Будапешті. Спеціальна група членів правління Європейської асоціації торгівлі рибальськими снастями разом із ключовими засобами масової інформації, включаючи TTW, і постачальники придумали нові ідеї для виставки, яка відбудеться з 14 по 16 вересня в оновленому багатофункціональному виставковому комплексі HungExpo.



Під заголовком "Let’s Get Back Together!" ("Повернемося разом!"), шоу представляє блискучу можливість ще раз зустрітися особисто вперше за три роки, з європейської точки зору, і стане ідеальною платформою, щоб продемонструвати та дізнатися про саму новітнє рибальське обладнання.


Ідеї, над якими організатори працють, включають спеціальну зону для демонстрації нових продуктів, де ви можете побачити все нове та дізнатися більше про бренди, що стоять за снастями, а також повністю оновлений Конкурс "Кращий новий продукт", до якого кожен учасник буде безкоштовно брати участь.


Експоненти також зможуть скористатися заморожуванням цін - усі ціни тримаються на рівні 2020 року, коли виставку довелося скасувати через Covid-19.


Вони також отримають підтримку щодо свого нового спорядження на сторінках Tackle Trade World напередодні виставки та після оголошення переможців виставки нових продуктів.


Інша концепція полягає в тому, щоб дати можливість відвідувачам роздрібної торгівлі ознайомитися з деякими снастями в спеціальній зоні "живої риболовлі", а також вивчається програма семінарів та бізнес-консультацій, щоб ще більше покращити досвід EFTTEX для всіх.


Доктор Золтан Кеккой, керуючий директор EFTTEX Trading, сказав: "Цей EFFTEX стане першим випадком, коли всі в європейській індустрії снастей зможуть зібратися разом протягом трьох років, і ми вважаємо, що це життєво важливо для всіх нас. Шоу буде повністю переосмислене, і є кілька дійсно серйозних причин, чому ви повинні бути в Будапешті у вересні. Ви не тільки зможете побачити старих друзів та зустріти нових, але й матимете чудові шанси вести бізнес, запускати та побачити нові продукти по-новому та насолоджуватися значною економією на стендах, якщо ви є учасником виставки. Ми хочемо, щоб EFTTEX знову став МІСЦЕМ в Європі для збирання та ведення бізнесу в чудовому оточенні, а консультативна група та організатори зроблять все можливе, щоб це оновлене шоу було тим, чого хочуть і будуть учасники, дистриб’ютори, роздрібні продавці та ЗМІ вигода від."


Редактор TTW Джон Хантер, який є частиною консультативної групи EFTTEX, додав: "Забудьте, що ви думали, що знаєте про старі шоу ETTEX, це абсолютно новий початок. Ідеї та плани, які випливають із зустрічей, справді захоплюючі і покажуть шоу зовсім по-іншому. Це буде набагато вигідніше як для експонентів, так і для роздрібних продавців, і буде багато чого подивитися і зробити. TTW дуже радий, що може надати свою підтримку як організаторам, так і тим, хто планує відвідати, і ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з усіма в одному місці, щоб зустрітися та вести чудовий бізнес – індустрія набагато сильніша, коли ми всі разом!"

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!