Другий благодійний телемарафон на підтримку України Save Ukraine - #StopWar


29 травня в Берліні та Києві вдруге пройде благодійний телемарафон Save Ukraine - #StopWar на підтримку України, яка впродовж трьох місяців незламно бореться проти Росії.


Мета ініціативи - вкотре привернути увагу світової спільноти до війни в Україні та зібрати кошти, для закупки медичного обладнання для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим. Ключові меседжі проєкту - #Stoprussia, #StandWithUkraine, #StopWar, #SaveUkraine, #BeBraveLikeUkraine, #CapitalOfBravePeople.


Це вже другий телемарафон - перший відбувся 27 березня, під час якого спільними зусиллями було зібрано понад 40'000000 гривен для розв’язання найгостріших гуманітарних проблем, спричинених повномасштабною війною.



У межах двогодинного ефіру культурні діячі, громадські активісти, лідери думок, спортсмени, волонтери з усього світу виступатимуть на підтримку України.


Артисти виступатимуть наживо з Києва, а також з його міста-побратима Берліна. Серед учасників заходу - Океан Ельзи, Тіна Кароль, The Hardkiss, MONATIK, Beissoul & Einius, Антитіла, ONUKA, alyona alyona та інші. А спеціальними гостями заходу стануть переможці "Євробачення 2022" - гурт Kalush Orchestra.


В Україні телемарафон показуватимуть усі телеканали та платформи, що транслюють марафон "Єдині новини", серед яких мовники 1+1, ICTV, Україна, Інтер, Рада, UA:Перший. Ведучі заходу - українці Тімур Мірошниченко і Маша Єфросиніна. 


Для глядачів зі всього світу трансляція буде доступна на YouTube-каналах 1+1 та Atlas Festival, та на міжнародних версіях телеканалів, зокрема 1+1 International.


Телемарафон Save Ukraine - #StopWar реалізується командами 1+1 media, фестивалю Atlas, Суспільне та за підтримки національного мобільного оператора Київстар, футбольного клубу "Динамо Київ", Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ. 



Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!